Diyelim ki hayat arkadaşı olmaya karar verdiğiniz müstakbel eşinizle düğününüzü nerede yapacağınıza karar veremiyorsunuz.
Henüz dünya evine girmeden birbirinizi de kırmak istemiyorsunuz. Ne yapardınız?
Birden fazla yerde evlenmek!
Los Angeles’ta yaşayan çiçeği burnunda çift Cheetah Platt ve Rhian Woodyard öyle yaptı.
Geçen yıl nişanlandıktan hemen sonra dünya turuna çıktılar. 90 gün içerisinde gidebilecekleri kadar çok yere gittiler ve her ülkede ayrı ayrı düğün yaptılar.
İkisi de profesyonel olarak akrobasi yapan çift, fikirlerini destekleyenlerin bağışları sayesinde 8 Şubat’ta yola çıkıp Hindistan’da evlendiler. Ardından Mısır, İrlanda, Tayland’ın da aralarında bulunduğu 38 ülkede ayrı ayrı düğün yaptılar.
Eğer Amerikalı çiftin fikrini sevdiyseniz yolculuklarını mutlaka Facebook sayfalarından takip edin.
Akrobat çiftin, genç sevgilileri kıskandıracak düğün fotoğraflarına Rhian Woodyard’ın anlatımıyla bakalım.
1# Bangkok, Thailand
“Dünyada birçok kadın bütün parasını tek bir günde harcayabilecek potansiyele sahip. Bir günde harcıyorlar ve bitiyor. Ben onunla tekrar tekrar evlenme fikrini çok sevdim.”
2# Mumbai, Hindistan
“Bunun çok sıra dışı bir evlilik deneyimi olacağını daha yola çıktığımız ilk günden biliyordum.”
3# Ajanta Mağaraları, Hindistan
“Dünyadaki birçok insanın düğünümüze katılabilecek olması fikrini çok sevdim. Tek bir düğün yerine elimizden geldiğince çok düğün yaparak tanıdığımız bütün insanların bu mutlu anımıza tanıklık etmesini istedik.”
4# Masai Mara Köyü, Kenya
“Tam olarak istediğim şey buydu. Eşimle dünyayı dolaşmak ve onunla birbirinden farklı birçok şekilde yeniden ve yeniden evlenmek. Bu inanılmaz bir duyguydu.”
5# Giraffe Parkı, Nairobi
“Birçok insan evleneceğiniz kişiyi en iyi tanımanın yolu onunla tatile çıkmak derler. Biz birbirimizi evlendiğimiz her gün daha iyi tanıdık ve bu bizi yakınlaştırdı.”
6# Bogota, Kolombiya
7# Madrid, İspanya
8# İrlanda
9# Boleykarrigeen Kayaları, İrlanda
10# Mısır
Kaynak: BoredPanda